Boken - I Stefans Namn

Boken som utforskar det mänskliga lidandets ursprung genom svåra erfarenheter i livet. Och bakom lidandet fanns den villkorslösa kärleken.


Boken beställes här, här eller här.


Förblad som förförståelse.

"Jag sträckläste din bok och det är ett bra betyg från mig eftersom jag i princip aldrig läser böcker annars. Jag har jobbat med att städa upp rester efter människor som tagit livet av sig och boken fick mig verkligen att stanna upp och fundera och reflektera. Du borde ut och föreläsa om detta!"

 

- C.P. fd brandman   2017/08

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Jag vill tacka dig för din bok och de första kapitlen tyckte jag den var tung, men inte seg. Jag fick så mycket svar på många frågor om min barndom och varför den blev som den blev. När jag läste den vidare var det som jag satt bredvid dig när du åkte och ställen du var på och människor du mötte. Det är sällan som det inträffar av alla böcker jag har läst.

När jag var färdig med boken, så fick jag en känsla att livet är fantastiskt och värt att lev, njuta och fyllas med kärlek.


Stort tack!"

 

- Nathalie   2017/08

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Fantastisk ärlig skildring av ett lejon vars mod att älska många gånger missats <3"

 

- Emil   2017/07

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Jag har nu köpt och läst din bok I Stefans namn. Jag är imponerad av hur vältalig du är och fann boken mycket intressant. Din kamp mot ”systemen” känner jag igen, inte minst från akademin där jag utmanat evolutionsläran under många år."

 

- Anders   2017/06

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Jag började läsa din bok i söndags och kunde inte sluta ta del av din resa i livet. Jag måste följa dig och se hur du löste alla problemen och hur det skulle gå för dig. Jag kände så mycket för dig för alla de turer du gick igenom. Du skriver så gripande och det gjorde ont att läsa om alla dina svårigheter och motgångar, men du kom alltid tillbaka. Vilken kämpe du är. Du har sett igenom systemen och uttrycker det i skrift på ett mycket lättläst och förståeligt sätt."

 

- Anita   2017/05

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Boken har jag läst ut nu, den är verkligen unik och omöjlig att ta till sig helt fullt ut efter en första omgång. Om jag så läser den 10 gånger så kommer jag den elfte gången se något nytt som jag inte sett innan. Den väckte många känslor då jag kände igen mig i mycket av det du varit med om och jag fick flera gånger stilla mig för att låta det lägga sig."

 

- Magnus Tängdén   2017/05

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"En bok jag varmt rekommenderar <3 Tänkvärd med djupa insikter och medvetenhet om de olika spelplanerna som finns i samhället. En bok som berör hjärtat <3 Önskar dig all lycka till Stefan!  Kram"

 

- Angela   2017/04

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Har läst din bok. Helt underbar, är djupt imponerad av dina insikter. Hoppas många kommer att läsa den, här finns massor att ta till sig. Jag har sträckläst nu men kommer att läsa en gång till, långsamt. Massor med kramar"

 

- Agneta   2017/04

 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

”Hej Stefan! Vi har nu tagit del av din historia. Din resa har varit kantad av många sorger av olika slag. Mer än någon skall behöva uppleva. Det gjorde bitvis för ont i hjärtat och vi fick pausa läsningen. Boken är välskriven och enormt engagerande. Rekommenderas varmt. ”

 

- Christina   2017/04

 

~~~~~~~~~~~~~~~

Mannerfelts plats 3A

504 31 Borås

(Ljusstrålens lokaler)